не бях палил колата 2-3 дена.опитах да запаля но неможа.заредих си акумулатора но пак не стана.бутнаха ме но пак неще.дарпаха ме пак не запали.моля някой ако може да ми каже от какво може да е?защото немога да я закарам на майстор.колата е алфа 146 1.6 боксер.предварително благодаря.
Известие
Collapse
No announcement yet.
имам сериозен проблем с паленето!!!
Collapse
X
-
абе що 1на и съща болка става вече 3 пъти го пускате в различни теми?http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=30224
Comment
-
Първоначално публикувано от phoenix Покажи съобщениеза заблуда на врага.
сега модераторите да се чудят кое да изтрият.... хак да имАз пък няма да трия
Причините може са различни, макар следствието (не ще да запали) да е едно и същоLast edited by tonov; d.m.y г., 18:57.166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от ndichev Покажи съобщениене бях палил колата 2-3 дена.опитах да запаля но неможа.заредих си акумулатора но пак не стана.бутнаха ме но пак неще.дарпаха ме пак не запали.моля някой ако може да ми каже от какво може да е?защото немога да я закарам на майстор.колата е алфа 146 1.6 боксер.предварително благодаря.
Стартерът нормално ли върти, или му е трудно (в смисъл няма ток)166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
колега,бензинови помпи има тук http://axm-auto.com/ на bosch е 100 лева .има и по -скъпи.145 1.6няма я вече
Comment
-
Аз ще се възползвам от твоята тема защото гледам че има няколко .
Да ви разкажа сега за моя проблем с паленето ,който се появи преди 3 седмици.
Давам на контакт -всичко е наред ,стартер-върти си перфектно,следват 2е вероятности:1 въобще не иска да "припука"-след 2 минути въртене на стартер пали.
2 запалва веднага но равоти малко странно,подавам и малко газ и колата гасне.Пак паля същото,подавам яко газ и я държа на 4000 об. ,пускам гаста и като стигне 1000об. колата гасне .След 3ия път накъде вече е наред.
Интересното е че не го прави всеки път номера.
Помагайте от какво може да е,дали стъпков мотор или... ?????145 1.6няма я вече
Comment
Comment